Terradelaigua 2018

 

En nuestro Blog

Club Ciclista Sant Celoni
 • PROPOSTA DIUMENGE 22: GUILLERIES
  Hola a tothom, sortida a pujar colls per la zona de Les Guilleries.
  Anada cap a Coll de Revell, fins Els Cortals amb la parada oficial a esmorzar.
  De tornada, baixada llarga cap a S.Sadurní d'Osormort, pujada per Coll de Buc, Coll de Gomara, les rampes de Sant Marçal i Sta. Fe.

  ATENCIÓ: Sortida a les 7'30h. darrera L'Esglèsia.

  Salut.
 • PROPOSTA DIUMENGE 15: S.FELIU CODINES
  Hola a tothom, repetim la intenció de ruta de l'altre setmana, perqué sembla que la meteo ens deixarà fer alguna cosa.

  Deixem de nou la proposta de consens:
  Marata-L'Ametlla del V.-esmorzar a S.Feliu de Codines-Centelles-Seva i Collformic.
  Uns 110-115 kms.

  Sortida a les 8'00h. darrera L'Esglèsia.
  Salut.
 • DIUMENGE 1 d'ABRIL: OSOR
  Hola companys, pel diumenge farem la clàsica volta a Osor que no es va puguer fer fa uns dies pel mal temps.
  Sortida a les 8'00h. darrera L'Esglèsia.

  Salut.
 • DIJOUS SANT: SORTIDA DE GERMANOR
  Hola a tothom, pel proper Dijous 29 de Març farem la tradicional sortida de Setmana Santa, amb inici a l'Estany de Banyoles fins Boadella d'Empordà i carreteres interiors.
  Tornarem per Pont de Molins-Llers-Figueres, Vilamalla i Camallera, on agafarem a la ctra. de L'Escala direcció a Banyoles per dinar en algun dels restaurants ben parits que hi ha en aquesta zona (Km.110-115), a S.Esteve de Guialbes o Pujals dels Pagesos.
  Despres només quedarà arribar a l'Estany de nou i fer-li la volta per acabar la sortida.
  Total uns 125-130 kms.

  https://goo.gl/maps/Qs5nrYPHQaP2

  Sortida a les 7'00h. amb els cotxes desde
  la benzinera BP.

  Salut.
 • RESUM D'ACTIVITATS
  Aquest cap de setmana alguns ja hem fet la despedida betetera, per començar a anar per lo negre, que desde Setembre on vem començar a preparar la MontnegreBTT,  ja ens toca.

  En el meu cas la meva despedida va ser participant amb en Marc a la Burriac Bike de Cabrera de Mar, fent l'anomenat recorregut carinyosament com La Cabrona i que realment fa bo el seu nom. Aquesta prova es mou basicament pel Maresme, tenint com a far de referència el Castell de Burriac: estavem al territori de la nostra amiga Noe, La Cabra.
  Un inici bastant dur, sense escalfar, pujant d'una atacada més de 400 mts de desnivell en "via intravenossa" per baixar a la riera d'Argentona, pujar una bona estona cap a Can Bruguera per sobre de Mataró, tornant a baixar per un divertit tram, un avituallament per omplir bidó i de nou tornada a pujar per una pista estreta i trencada com no, ben dreta, fins la zona d'Òrrius per acabar rodejant de nou el Castell de Burriac com a l'inici.
  Les 2 hores i mitja de feina pata negra ja van donar prou sed per compartir la bona birra i la buti final amb la Noe, comentant les properes aventures que ja està preparant. 

  Altres companys, podem dir "els bons" o més malalts del club, pel seu nivell tant fisic com tècnic, es van atrevir amb la molt exigent Esperxada, tocant tota la zona que envolta el Rocacorba i la espectacular Vall de Llèmena.
  Quan un com jo veu la mitja que van fer aquests màquines entre 11 i 12 km/h., fa pensar on estariem els mortals en una prova així; "El algodón no engaña": 63 Km. i quasi 3100 mt. de desnivell....feu càlculs.

  Per altra banda, una bona representació de La Tribu van fer pista forestal i alguna variació, fins a La Creu de Canet, pasant per Fuirosos i La Creu de Rupit, sumant al voltant de 60 kms.
  També van quedar servits.

  El proper cap de setmana, molts ja ens unim als carreterus habituals i comencem la feina amb les rodes primes; confiem que arribi d'una vegada la primavera despres de tant d'hivern.
  Entremig només farem un parentesi beteteru, la participació en colla a la coneguda prova del Cabrerés BTT a finals de Maig.

  Salut, seguim....la bici ens espera.